Off Broadwayföreställning på Playhouse Teater

Upplev en Off Broadwayföreställning på Playhouse Teater i Stockholm. Bjud med dig någon du tycker om på en härlig kväll med en spännande teaterföreställning, där publik och skådespelare kommer nära varandra.

Vi har hittat följande rabatter på denna upplevelse:

Rabattkod: gugo
– Ger 10% rabatt hos Truestory

Off Broadwayföreställning på Playhouse Teater

Pris: fr 295 kr / person
Varaktighet: Cirka 2 timmar
Ort: Stockholm

Det finns även möjlighet att köpa till middag i upplevelsen, som ni väljer att avnjuta innan eller efter föreställningen. Föreställning startar vanligtvis kl.19.00 och håller på till cirka 21.00.

Vad du kan förvänta dig under teaterupplevelsen

På Drottninggatan i Stockholm ligger Playhouse Teater, eller ”Sveriges enda off-Broadway-teater” som de kallar sig. Här ser du den senaste dramatiken från New York och ibland Storbritannien. Och du kan även räkna med nya pjäser som inte tidigare spelats i Sverige. Berättelserna och texten är kärnan på Playhouse, här spelas pjäser som berättar något om människan och hennes samtid, om det som är aktuellt och det som är evigt, om det som förenar, förändrar och problematiserar.

Mer om Playhouse Teater

Det är de konstnärliga ledarna Elisabet Klason och Björn Lönner, som driver Playhouse Teater. Sedan starten år 2000 satsar de på nyskriven amerikansk dramatik på scenen . Och efter mer än tjugo år och över trettio uppsättningar är Playhouse ambition densamma: De vill förundra, förvåna, utmana och inspirera dig – före, under och efter föreställningen.

Playhouse tar stor hänsyn till akustiken och närheten till publiken, som skapar en intim känsla. Salongen rymmer 205 platser och ni sitter i bekväma salongsstolar med klassisk teaterdesign, skräddarsydda för just Playhouse. Här kommer ni också riktigt nära skådespelarna och kan tillsammans njuta av kritikerrosade föreställningar på den stora scenen.

En teaterupplevelse på Playhouse Teater är den perfekta presenten till din vän, partner, mamma, pappa eller ja vem som helst i din närhet, som gillar att bli underhållen av en spännande liveföreställning. Det kommer bli en trevlig kväll ni sent glömmer!

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Drottninggatan

Pris: fr 295 kr

Vad vill du göra?

Datum