Burgare och bärs på Nya Carnegiebryggeriet

Känner du någon som älskar öl och burgare? Ge bort en upplevelse med ölprovning, guidad visning av  Nya Carnegiebryggeriet och en middag med burgare och öl i bryggeriets brewpub/resturang!

Nya Carnegiebryggeriet slog upp portarna i Hammarby Sjöstad 2014 av ett dedikerat gäng ölentusiaster och har sen dess tagit fram nyskapande öl i världsklass. Här får ni en rundvisning i bryggeriet, en guidad ölprovning och avslutar med den smaksäkra kombinationen burgare och bärs i bryggeriets egna Gastropub.

Varmt välkommen till Nya Carnegiebryggeriet i Stockholm!

Ölprovning och hamburgare

Ölprovning, burgare och bärs i Stockholm

I den gamla lampfabriken i Luma från 1930-talet har det bryggts öl från februari 2014. Här bryggs allt från lite galna öl (vad sägs om en semlaöl) till riktigt klassiska ölstilar.

Efter rundvisning och ölprovning i bryggeriet avnjuts en burgare med tillbehör samt en valfri öl bland de olika tapparna i bryggeriets gastropub. Var beredd på en smakexplosion i denna explosionssäkra lokal där det en gång i tiden fyllts glödlampor med gas.

Pris: 895 kr

Information:

Gäller tisdag-lördag med reservation för eventuella avvikelser.

Vegetariskt alternativ finns

Åldersgräns 18 år

Presentkortet gäller för en person. Utförs tillsammans med andra i grupp.

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Hammarby Sjöstad

Boka: Boka nu

Pris: 895 kr

Vad vill du göra?

Datum