Uteserveringar i Stockholm

När värmen börjar infinna sig öppnar stadens alla utomhusserveringar. Vi guidar dig till sol med god mat och dryck.

Populära uteserveringar

Några av stadens mest populära ställen, samt några guldkorn.

TIPS!

Få våra senaste och bästa tips på saker som händer i Stockholm i vårt nyhetsbrev. Där får du:

– Exklusiva rabatter på hotell, restauranger och upplevelser.

– Förhandsinformation om kommande event.

– Spännande nyheter som är på gång i stan.

Här går du med

Vad vill du göra?

Datum

Mer om uteserveringar i Stockholm

Det är nästan som att man kan ställe klockan, första dagen solen skiner på solen så vallfärdar stockholmarna till stadens uteserveringar för att glömma månader av mörker och blicka fram mot ljusare tider. Om man frågar stockholmare om vad deras favoritsyssla är under sommartid så är det sannolikt att många svarar ”hänga på stadens uteserveringar”. Varje sommar flockas nämligen hundratusentals stockholmare och turister på uteserveringarna runtom Stockholm.

Det kanske uteserveringstäta området hittar du vid Medborgarplatsen på stadsdelen Södermalm. Även i Gamla Stan finns flertalet barer som dessutom i vissa fall erbjuder utsikt över Stockholms inlopp. I Stockholm City så är Kungsträdgården populärt på grund av grönskan och barerna som området erbjuder.

Med sin närhet till vatten så kan du i många fall sitta och blicka ut över fantastiska vyer samtidigt som du njuter av något gott att dricka. En bra idé kan vara att vandra runt Riddarfjärden och testa på olika uteserveringar. Då kommer du passera Södermalm, Gamla Stan och Stockholm City så du får testa på flera olika uteserveringar. Tänk på att många barer är extremt populära så det kan vara svårt att få tag i platser om du har otur.

Driver du en uteservering eller anordnar event i en?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR