Presentkort på fartfylld RIB Sightseeing

Vill du upptäcka vackra havsmiljöer under en höghastighetsfärd? Under en hisnande båttur färdas du via stadens stränder ut i världens vackraste skärgårdar och hav. Att ta sig fram fram över vattnet i en ribbåt är en oslagbar upplevelse!

Pris: fr 626 kr

Platser: Stockholm, Malmö, Gävle, Smögen

RIB sightseeing

Händer under RIB sightseeingen

Upplev fart och äventyr på en RIB-båtstur! Dessa båtar är speciellt designade för att erbjuda säker och spännande körning i alla typer av sjöförhållanden. Oavsett om du längtar efter adrenalinpumpande action eller en unik kontakt med naturen, kommer en RIB-båtstur att leverera en helt enastående upplevelse!

I Stockholm tar färden sin början från Strandvägen och tar dig på en hisnande resa hela vägen till Vaxholm. Ni kommer att runda det imponerande Kastellet och sedan bege er tillbaka mot City, med enastående utsikter och spännande sevärdheter längs vägen.

I Malmö får du uppleva Västra hamnen, Flakfortet och Middelgrundfort, samtidigt som du kör längs både den svenska och danska kustlinjen. Var beredd på att bli överväldigad av den spektakulära utsikten och den oslagbara känslan av att susa fram över vattnet i hög hastighet.

Oavsett vilken destination du väljer, kommer en RIB-båtstur att ge dig minnen för livet och en känsla av äventyr som kommer att kittla dina sinnen.

Vanliga frågor om RIB-turen

Vilken fart kan jag förvänta mig under turen?

Under turen kan du förvänta dig att färdas i hisnande hastigheter på uppemot 65 knop! Våra RIB-båtar är bland de snabbaste båtarna du kan hitta, vilket ger en extra kick till din upplevelse.

Vilka platser kommer vi att besöka under turen?

Våra turer tar dig genom några av världens vackraste skärgårdar och hav. I Stockholm startar vi från Strandvägen och tar dig hela vägen till Vaxholm, där ni kommer att runda det imponerande Kastellet. I Malmö passerar ni Västra hamnen, Flakfortet och Middelgrundfort, och kör längs både den svenska och danska kusten. Varje tur bjuder på fantastiska vyer och unika sevärdheter.

Är det säkert att åka med en RIB-båt i höga hastigheter?

Absolut! Våra skeppare är erfarna och har all nödvändig utbildning och kunskap för att köra RIB-båtarna säkert i alla typer av sjögång. Vi har också all nödvändig utrustning för att säkerställa din trygghet under turen.

Kan jag delta i turen om jag har särskilda hälsobesvär?

För din säkerhet rekommenderar vi att personer med rygg- och nackrelaterade skador samt gravida inte deltar i turen, eftersom båten kan påfresta kroppen stundtals. Vi vill se till att alla deltagare kan njuta av upplevelsen på ett säkert sätt.

Hur lång tid tar turen?

Varaktigheten varierar beroende på den valda destinationen. I Stockholm tar turen cirka 2 timmar, medan Malmö-turen tar 60 minuter och Gävle-turen 30 minuter. Varje tur ger dig dock gott om tid att njuta av havsmiljöerna och sevärdheterna.

Vilka åldersgränser gäller?

Våra turer är lämpliga för deltagare från 12 år och uppåt. Vi välkomnar alla åldrar att delta och uppleva spänningen och skönheten i havet.

Vilken utrustning ingår?

Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning, inklusive flytvästar och vattentäta overaller, för att göra din resa bekväm och oberoende av väder och vind.

Kan jag boka turen för fler än en person?

Ja, vid bokningen väljer du hur många personer du vill köpa åt.

När och var utgår turen?

Turer erbjuds året om och utgår från olika platser beroende på destinationen. I Stockholm utgår turen från Strandvägen, Kajplats 17. Var vänlig kom i tid, cirka 10 minuter innan avgång.

Boka här

Information

Adress: Flera adresser

Pris: fr 626 kr

Vad vill du göra?

Datum