Privat promenadtur på Djurgården

Ta en promenad genom ön Djurgården, på en privat guidad tur från kungliga jaktplatser, till en av lokalbefolkningens favorit rekreationsplatser. Gå de frodiga gröna vägarna, se en mängd museer och privata herrgårdar och höra spännande berättelser från det förflutna. Börja med det lokala besökscentret på ön och börja med ett stopp vid det maritima Vasamuseet och höra historien om ett återhämtat nedsänkt fartyg.

Gå sedan till parken mitt emot Nordiska museet för berättelser om hur de kungliga underhöll, och hur Djurgårdsstaden håller hemligheten för sjömän och gravhuggare. Mot slutet ser du Rosendals Trädgård, en grön trädgårdsoas som inte får missa, följt av ett palats med ett friluftsmuseum och konstgalleri. När den förtjusande vandringstiden tar slut, lämnar det gröna hjärtat i Stockholm med en känsla av att ha släppts in på en hemlighet och du har fått insikt i ett område som de flesta besökare helt enkelt inte upplever.

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Djurgården

Pris: fr 1577 kr

Vad vill du göra?

Datum