SUP i Stockholm med Surfbussen

Upptäck vår vackra huvudstad från vattnet under en härlig upplevelse på SUP i Stockholm! SUP, eller Stand up Paddle Boarding, är fenomenet som blivit oerhört populärt på senare år, och Surfbussen är Stockholms mest erfarna SUP-paddelleverantör med över tolv år i branschen.

TIPS! Denna upplevelse kan du även ge som present till studenten, julklapp eller födelsedag.

Pris: fr 295 kr

Tid: 90 minuter

Ingår: SUP bräda att låna, lätt paddel som är ställbar att låna, leash och flytväst, genomgång innan ni ger er ut.

Händer under SUP-upplevelsen

SUP (Stand Up Paddle boarding)-upplevelsen börjar vid Surfbussens kontor och butik vid Kungsholms strand där ni får tydliga instruktioner av Surfbussens personal innan avfärd, allt för att ni ska känna er trygga på brädan. Därifrån tar ni er vidare på valfri vattenväg under ett 90 min långt äventyr på vattnet. Ett roligt äventyr för såväl familjen som kompisgänget! SUP-upplevelsen är rogivande och trevligt sätt att upptäcka Stockholms sevärdheter.

SUP Stockholm surfbussen

Vad är SUP (Stand Up Paddle boarding)?

Numera är det en relativt vanlig syn i Stockholm men SUP är en relativt ny trend inom vattenaktiviteter. Många uppskattar det rogivande sättet att ta sig runt på vattnet under sommarmånaderna och kanske passar du även på att ta ett dopp? Det går rätt snabbt att få in tekniken och hitta balansen så var inte orolig om du är nybörjare. Du kan även välja om du vill stå upp eller sitta på knä.

SUP är även bra som träningsform. Du tränar framförallt din core-styrka men du kan även lägga på puls i aktiviteten om du vill.

Mer om Surfbussen

Surfbussen är ett företag som brinner för vattenaktiviteter. Förutom aktiviteter som SUP – Stand Up Padde boarding, kitesurfing och wakesurf så har de även en välsorterad butik som specifikt riktar sig åt dig som gillar att vara ute på vattnet. Företaget har stor erfarenhet och kunskap om vattenaktiviteter och finns även i Malmö, Båstad, Öland och Gotland.

Boka här

Information

Adress: Kungsholms strand

Pris: 295 kr

Vad vill du göra?

Datum