Spa + övernattning på Clarion och Elements Spa

Bjud med någon du tycker om på en härlig spa-upplevelse på Clarion mitt på södermalm i huvudstaden. Under dagen kan ni strosa runt bland charmiga butiker, mysiga caféer och trendiga restauranger. När benen känns trötta beger ni er mot Clarion Hotel och tar igen er på härliga Elements Spa, med värmande bastubad och dopp i relaxpoolen, samtidigt som ni njuter av den vackra utsikten över staden. När ni känner er avslappnade är det bara att krypa till kojs i ert Superior-rum, under krispiga lakan i sköna sängar.

Vi har hittat följande rabatter på denna upplevelse:

Rabattkod: gugo
– Ger 10% rabatt hos Truestory

Clarion Elements Spa

Ingår i spapaketet:

– Övernattning för två i Superior-rum med stora fönster från golv till tak

– Frukost

– Entré till Elements Spa under 3 timmar

Pris: 2095 kr / 2 personer

TIPS! Denna upplevelse går även att köpa som presentkort.

Elements Spa

Elements Spa är ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Här njuter du av ett brett utbud av behandlingar för ansikte och kropp, en relaxpool (in- & utomhusdel), med en underbar utsikt över trädtopparna. Det finns också ång- och torrbastu och möjlighet att inleda vistelsen med ett gymbesök. Du får låna morgonrock, tofflor och handduk, det bjuds på te och frukt och om du är sugen på något mer, erbjuder Spabaren allt från matiga rätter, till snacks, hälsodrinkar och alkoholhaltiga drycker. Passa även på att njuta av terrassen vid fint väder, perfekt belägen i söder, med sol hela dagen.

Clarion Hotel Stockholm

Förutom det sköna Elemens Spa, som hotellet erbjuder, kan du avnjuta en middag på Eatery social restaurang. Där smaker från Nord-, Syd- och Centralamerika blandas med Södermalm. Här finns också två barer, med välkomponerade drinkar. Lite längre in på hotellet hittar du det något lugnare – Living Room, med restaurang och bar. I våra rymliga Superior-rum, har du en magnifik utsikt mot Ericsson Globe, Årsta och Hammarbybacken. Det finns även handikappanpassade rum på hotellet.

Njut av en härlig övernattning på Clarion och ett avkopplande besök på Elements spa tillsammans med någon nära!

Boka här

Information

Adress: Skanstull

Pris: 2095 kr

Vad vill du göra?

Datum