Spaweekend i Stockholm

Njut av en härlig weekend tillsammans med kärleken, vännerna eller kollegorna.

TIPS!

Få våra senaste och bästa tips på saker som händer i Stockholm i vårt nyhetsbrev. Där får du:

– Exklusiva rabatter på hotell, restauranger och upplevelser.

– Förhandsinformation om kommande event.

– Spännande nyheter som är på gång i stan.

Här går du med

Vad vill du göra?

Datum

Mer om spaweekend i Stockholm

Letar du efter en lugn getaway tillsammans med vänner eller din käresta? En spaweekend kan vara ett fantastiskt sätt att hitta avkoppling vare sig det är i romantiska syften eller för att komma bort från stressen. Runt om Stockholm hittar du flera trevliga spaanläggningar där du och ditt sällskap kan njuta av relax, massage och andra njutbara behandlingar.

Välj om du vill ha din weekend i Stockholm City där du hittar flera hotell med spamöjligheter eller om du vill åka ut till Stockholm skärgård där du kan kombinera spaupplevelsen med den vackra naturen.

Tips på spahotell

Här är några av de mest populära spahotellen i Stockholm:

Yasuragi Hasseludden: Ett vackert spahotell med japansk influens och en unik atmosfär, beläget på en ö utanför Stockholm.

Centralbadet: Ett historiskt badhus från 1904 med en mysig spaavdelning och ett brett utbud av behandlingar.

Grand Hotel Stockholm: Ett elegant hotell med en fantastisk spaavdelning, inklusive en pool, bastu, gym och ett brett utbud av behandlingar.

Clarion Hotel Sign: Ett modernt hotell med en stor spaavdelning, inklusive pool, bastu, gym och en mängd olika behandlingar.

Nordic Light Hotel: Ett designhotell med en mysig spaavdelning, inklusive en pool, bastu och en mängd behandlingar för att förbättra hälsan och välbefinnandet.

Dessa är bara några av de många alternativen som finns i Stockholm. Det är viktigt att kontrollera deras tillgänglighet och priser för din önskade datum, och också att läsa recensioner för att se om de uppfyller dina krav och förväntningar.

Arrangerar du spaweekend?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR