Gryningsritt i Stockholm City

Ta plats i sadeln och följ med på en ridtur i centrala Stockholm när staden är som allra vackrast, i gryningen. Njut av morgonsolen och ljudet av hästhovar medan vi tar oss fram på de tomma gatorna. Köps som present till den som älskar att rida.

Pris: 1385 kr

Tid: Håller på i cirka 3 timmar.

Tillgänglig att boka: Mellan maj och september.

Ålder: Minst 18 år

Du måste ha ridvana (minst ett års regelbunden ridning i vuxen ålder) och behärska skritt, trav och galopp. Dessutom måste du på egen hand kunna göra iordning hästen inför turen. Medtag oömma kläder, hjälm kan lånas.

Höjdpunkter

  • Upptäck Stockholm på ett nytt vackert sätt.
  • Morgonfika ingår i priset.

Mer om att rida i Stockholm

Att rida i en stadsmiljö är något speciellt och passar perfekt för dig som vill uppleva Stockholm på ett mer jordnära sätt! Under upplevelsen får du känna hur det är att rida genom Stockholm när tar dig uppför Vallhallavägen och passerar Stureplan. Hör ekot från ridningen mellan husen innan ni fortsätter förbi Kungsgatan. Du korsar Hötorget och fortsätter sedan runt Gamla stan mot Riddarholmen med all sin gamla charm.

Vi åker sedan uppför Storkyrkobrinken för att utforska Gamla stan, passerar förbi slottet och beundrar all dess skönhet. På vägen tillbaka passerar vi Grand Hotel, Strandvägen och Diplomatstaden innan vi avslutningsvis korsar Gärdet. En magisk dag för dig som älskar att rida.

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 1385 kr

Vad vill du göra?

Datum