Upplev skärgårdstur i ribbåt

Bjud med dig någon nära och upplev en skärgårdstur i ribbåt. Den här upplevelsen kommer få er att njuta av Stockholms skärgård på ett nytt sätt. Det blir garanterat en fartfylld och spännande skärgårdstur i ribbåt med Sea Events!

Pris: 1049 kr

Tillgänglighet: Maj-septemper

Varaktighet: 1,5 timme

Viktig information: Min. längd 120 cm. Vid graviditet eller allvarliga rygg- eller höftproblem bör man inte delta i upplevelsen.

Det här ingår i skärgårdsturen:

  • 1,5 timmes guidad tur i ribbåt
  • Historier och skrönor om Stockholms skärgård
  • Kaffe och kanelbulle
  • Overall, flytväst, goggles, mössa, handskar

Upplev skärgårdstur i ribbåt

Händer under ribbåtsturen

Här får ni uppleva Stockholms vackra hamninlopp under en lugn start, som sedan går över i en adrenalinupplevelse som heter duga när ni når Blockhusudden där det är fri fart. Under den hisnande turen passerar ni Fjäderholmarna och Lidingö, och fortsätter vidare till Vaxholm. Därifrån åker ni vidare mot Kastellet, Stegesund och mellanskärgården för att utforska öarna runt Lindalssundet. Här stannar ni även till för ett fika-stopp med kaffe och kanelbulle, innan turen går tillbaka mot Stockholm igen.

Tänk på:

  • Bekväma skor
  • Hårsnodd för den som har längre hår
  • Det går bra att ha med kamera eller mobiltelefon, då man inte blir blöt under färden

Mer om Sea Events

Sea Event erbjuder äventyrliga och fartfyllda turer i ribbåt, bland kobbar och skär i Stockholms vackra skärgård. De har fem båtar och kaptener som alla har lång erfarenhet och en stor kärlek till havet.

Upplev Mälaren och Östersjön på en ribbåt med Sea Events. Det kommer bli ett oförglömligt äventyr till havs, fyllt med fart och en vacker natur.

Boka här

Information

Adress: Strandvägen kajplats 17

Pris: 1049 kr

Vad vill du göra?

Datum