Upplevelsepresenter till mamma

Ta med mamma på en minnesvärd upplevelse. Vi har listat våra favoriter som mamma kommer älska att göra.

Vad vill du göra?

Datum

Vad är en bra present att ge till mamma?

Det finns många olika saker som kan ge en bra upplevelse till en mamma, beroende på hennes intressen och personlighet. Här är några idéer:

En spa-dag eller massage – ge din mamma en chans att koppla av och ta hand om sig själv.

En middag på hennes favoritrestaurang – ta med din mamma på en god middag på en restaurang hon älskar.

En picknick i parken – packa en korg med hennes favoritmat och ta med henne på en picknick i en vacker park.

En konsert eller teaterföreställning – om din mamma älskar musik eller teater, överraska henne med biljetter till en föreställning.

En helgresa – ta med din mamma på en helgresa till en plats hon alltid har velat besöka.

En presentkorg med hennes favoritprodukter – fyll en presentkorg med hennes favoritprodukter, som choklad, te, hudvårdsprodukter eller böcker.

En dag med aktiviteter hon tycker om – om din mamma gillar att träna, ge henne en dag med olika träningsaktiviteter eller om hon gillar konst, ta henne till en utställning eller måla tillsammans.

En fotoalbum med minnen – skapa ett fotoalbum med fina minnen från er familj som din mamma kan titta på när hon vill minnas speciella stunder.

En dag utan måsten – ge din mamma en dag utan måsten eller förpliktelser så hon kan göra precis vad hon vill.

En kärleksfull gest – ibland är det de små sakerna som betyder mest. Skicka ett kärleksfullt meddelande, skriv en handskriven lapp eller ge en kram och visa din mamma hur mycket du bryr dig om henne.

Mer om upplevelsepresenter till mamma

Mors dag har anor tillbaka början av 1900-talet då högtiden introducerades bland amerikanska invånare, det tog dock inte lång tid innan dagen började spridas till resten av världen och Sverige. 1919 var första året dagen firas i Sverige. I Finland är mors dag till och med en officiell flaggdag och det förekommer även i Sverige att man flaggar just denna dag, även om det inte är en uttalad officiell flaggdag. I Sverige firas dagen den sista söndagen i maj.

Present till mamma kan du givetvis ge närsomhelst, inte bara på mors dag eller hennes födelsedag. Ibland är det bara trevligt att överraska med något kul och då passar upplevelsepresenter utmärkt. Hoppas alla blir nöjda 🙂

Säljer du upplevelsepresenter?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR