Caviarprovning hos Quality Caviar Stockholm

Om du vill uppleva gastronomi och är nyfiken på caviar, så är en caviarprovning hos Quality Caviar Stockholm det upplagda valet för dig! På en caviarprovning hos Quality Caviar Stockholm välkomnas du till bords.

Vi har hittat följande rabatter på denna upplevelse:

Rabattkod: gugo
– Ger 10% rabatt hos Truestory

Caviarprovning Quality caviar Stockholm

TIPS! Passar perfekt att ge som present till mors dag, fars dag, julklapp eller födelsedagspresent.

Pris: fr 995 kr

Tid: 1,5 timmar

Ingår: Provsmakning av 3 olika typer av caviar samt utvalda tilltugg och smakkombinationer. Ingår även champagne eller annan passande dryck.

Händer under caviarprovningen

Kvällen börjar med att du får möta din caviarexpert som kommer att visa en kort film och berätta mer om Quality Caviar Stockholm. Därefter börjar provningen som är en smakresa i caviarens tecken, där du får lära dig mer om detta guld som finns i havet. Under provningen sätts caviaren i centrum och du får bland annat smaka på tre typer av caviar på tre olika sätt. Till dryck serveras det champagne eller annan passande dryck som tar fram de bästa sidorna ur caviaren.

Mer om Quality Caviar Stockholm

På Sturegatan intill Humlegården ligger Nordens största showroom för caviar, Quality Caviar Stockholm. Här finns löjrom och caviar från hela världen och gastronomiupplevelsen fokuserar på passion för högsta kvalité. Detta är en plats för finsmakaren med hög service och hjälpsamhet att hitta caviar eller löjrom för olika smaklökar och budget.  Du hittar allt från vår egna svenska kalix löjrom till caviar från Iran.

 

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Sturegatan 20

Pris: 995 kr

Vad vill du göra?

Datum