Vinprovning på Wasahof

Under den smakrika upplevelsen vinprovning på Wasahof kliver du in i restaurangens mysiga lokaler i Vasastan i Stockholm. På den familjeägda restaurangen med tillhörande vinkällare blir du introducerad till anrika och välsmakande viner.

Vi har hittat följande rabatter på denna upplevelse:

Rabattkod: gugo
– Ger 10% rabatt hos Truestory

Vinprovning Wasahof Stockholm

Händer under vinprovningen

Vinprovningarna har varierande teman där smakresan kan ta dig till Frankrike och ostarnas värld, Spanien och dess delikatesser eller klassiska röda viner. Oavsett tema, blir det en både smakrik och lärorik upplevelse som resulterar i nyvunna kunskaper som kan förgylla många middagar eller guldkantade vardagskvällar framöver.

Tips! Denna upplevelse passar perfekt att ge som present till mamma, pappa, kärleken eller kollega.

Pris: fr 390 kr

Vinprovningen håller på i cirka 45-60 minuter och innefattar 4-6 olika vinsorter.

Mer om Wasahof

Le Bistrot de Wasahof eller ”bara” Wasahof som vi vanligtvis säger är en familjeägd franskinspirerad restaurang i Stockholm. Här hittar du mat som skaldjursplatå, gratinerad hummer eller välhängda biffar tillagade med fransk kärlek. Restaurangen är över 100 år gammal och innehåller flera olika delar med olika historier att berätta. Exempelvis hittar du Bellmansrummet med målningar av Gösta Hellencreutz från 1940-talet och inte minst den berömda vinkällaren som ligger en trappa ner.

Vinkällaren på Wasahof

En trappa ner hittar du viner som lagrats i över 100 år. De äldsta flaskorna buteljerades kommer från farfar i familjen som också var restauratör. Intill vinkällaren ligger även en festvåning där middagar, konserter och vinprovningar kan arrangeras. Du kommer känna att familjen gärna bevarar det gamla och traditionella.

Vinerna kommer i regel från Frankrike eller Spanien och gärna från klassiska producenter samt mindre familjegårdar.

Wasahof vinprovning

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Dalagatan

Pris: 390 kr

Vad vill du göra?

Datum