Mordgåta med middag i Gamla stan

Följ med på en spännande mordgåta med middag i Stockholm, Gamla Stan. Ett mord har skett! Nu blir det din uppgift att lösa mordgåtan samtidigt som du avnjuter en fantastisk middag. Det här är en rolig och annorlunda middagsupplevelse där du som middagsgäst får ta förstoringsglaset i ena handen och dryckesglaset i den andra och samtidigt lösa ett spännande mordmysterium. Det här vill du inte missa.

Vår mordgåtan med middagen i Stockholm utspelar sig på restaurang Mårten Trotzig i hjärtat av Gamla Stan. Den här anrika restaurangen erbjuder en alldeles underbar atmosfär och miljö – perfekt för att skapa den rätta stämningen för en kväll fylld av spänning och skratt!

Middagsmenyn består av…

Förrätt, varmrätt och kaffe. Du kan också välja vegetariskt alternativ. Middagen avslutas med en kopp kaffe medan priser delas ut.

Pris: 795 kr

Se datum

Mordgåta med middag

Händer under mordgåtan

Vid ankomst introduceras kvällens upplägg och efter presentationen får alla deltagare en gästlista och sin egna rollbeskrivning. När gästerna satt sig ner för middag blir det dags att lista ut vem mördaren är.

Kan det vara din bordsgranne? Eller är det du själv som är mördaren? Om det är du som är mördaren gäller det att vara försiktig med att berätta för mycket om dig själv – så att du inte blir upptäckt. Alla deltagare får en uppgift och egna ledtrådar. Din uppgift ska utföras och dina ledtrådar ska användas under middagens gång.

Under kvällen uppstår olika scenarion och händelser som kan påverka mordutredningen. Det kan handla om ett kärleksdrama eller kanske till och med ett ytterligare mord! Var beredd, för vad som helst kan hända!

Boka här

Information

Adress: Gamla stan

Pris: 795 kr

Vad vill du göra?

Datum