Vad händer i Rålambshovsparken

Konserter i Rålambshovsparken

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om Rålambshovsparken

Mitt i centrala Stockholm på Kungsholmen hittar du Rålambshovsparken som är en av Stockholms mest populära parker sommartid. Med sin fantastiska vy över Riddarfjärden är det inte svårt att förstå varför massor av människor tar sig till parken varje år. Parken började anläggas 1936 och förutom den stora gräsmattan så kan du även hitta boulebana, skateboardramp, uteserveringar, beachvolleybana samt en badstrand som heter Smedsuddsbadet.

Kommunikation
Enklaste sättet att ta sig till Rålambshovsparken är via tunnelbana till Fridhemsplan där du på några få minuter tar dig till parken. Förutom tunnelbana går det även flertalet bussar förbi parken där du stannar vid en hållplats som heter Västerbroplan.

Restauranger och barer

Mitt i parken kan du både spela boule och äta eller dricka gott på Boulebar. Ett perfekt ställe att hänga på en solig sommardag. En liten bit bort från själva parkområdet ligger Mälarpaviljongen som är en av Stockholms mest populära uteserveringar med sina härliga brygga och utsikt över Riddarfjärden.

Saker att göra

Rålambshovsparken erbjuder många aktivitetsmöjligheter. Bland annat hittar du en skatepark och ramper där du kan åka skateboard. Dessutom finns även beachvolleybana och varje sommar anordnas även en populär utebio där du kan se flera populära filmklassiker tillsammans med vänner. Intill parken ligger Smedsuddsbadet som är en av Stockholms mest populära badstränder. Parken är perfekt för familjeaktiviteter såväl som för paret eller vännerna.