Mässor i Stockholm

Hitta tips på vad som händer i Stockholms mässvärld. Allt från natur och fritid till konst och hälsa.

Vad vill du göra?

Datum

Mer om mässor i Stockholm

I Stockholm anordnas massvis av mässor varje år. Stockholmsmässan i Älvsjö är med sina 114 000 kvm och ca 70 branschledande mässor per år Nordens största mässanläggning. Älvsjömässan som den också kallas står även värd för flera av världens stora medicinska kongresser. Andra vanliga mäsställen är Kistamässan och Stockholm Waterfront som ligger mitt i City, på dessa ställen anordnas flera större tillställningar varje år.

Några kända mässor i Stockholm är exempelvis: Allt för sjön, Formex, Nordiska Trädgårdar, Skydd, Stockholm Furniture & Light Fair, Nordbygg, Antikmässan och Sthlm Food & Wine (tidigare Mitt kök-mässan).

Vad är en mässa?

En mässa kan liknas med en varumarknad och är ofta en årligen återkommande utställning, och målgruppen kan vara såväl återförsäljare som konsumenter.

En mässa består vanligen av ett stort antal montrar där olika organisationer presenterar sig själva och sin verksamhet. Många verksamheter satsar på att ha en monter eftersom det ger möjligheter till personliga möten som är svåra att uppnå på andra sätt.

Vi hoppas du hittar något spännande!

Arrangerar du mässor?

Du ska du vara med och dela allt spännande som händer hos er via Vad händer i Sveriges företagskonto. Via företagskontot kan du publicera allt ni anordnar utan kostnad och har möjlighet att komma med i massor av guider som exempelvis denna. Skapa konto HÄR