Mässor i Stockholm

Hitta tips på vad som händer i Stockholms mässvärld. Allt från natur och fritid till konst och hälsa.

Kalender

Hitta aktuella mässor denna vecka eller på specifikt datum.

Idag
I veckan
I helgen
Välj datum
Visa
just nu hittar vi inga evenemang inom denna kategori.

Shoppingtips

Hitta tips på evenemang inom shopping och olika ställen där du kan fynda och ha kul.

Allt inom shopping

Hitta tips på gallerior och köpcentrum och aktuella evenemang inom shopping.

Läs mer

Rabatter & kampanjer

Håll koll på aktuella rabatter från företag i Stockholm. Restauranger, spa, hotell, shopping, aktiviteter och annat kul.

Läs mer

Loppis & marknader

Håll dig uppdaterad på loppisar som är på gång i Stockholm. Fynda och ha kul över hela Stockholm.

Läs mer

Mer om mässor i Stockholm

I Stockholm anordnas massvis av mässor varje år. Stockholmsmässan i Älvsjö är med sina 114 000 kvm och ca 70 branschledande mässor per år Nordens största mässanläggning. Älvsjömässan som den också kallas står även värd för flera av världens stora medicinska kongresser. Andra vanliga mäsställen är Kistamässan och Stockholm Waterfront som ligger mitt i City, på dessa ställen anordnas flera större tillställningar varje år.

Några kända mässor i Stockholm är exempelvis: Allt för sjön, Formex, Nordiska Trädgårdar, Skydd, Stockholm Furniture & Light Fair, Nordbygg, Antikmässan och Sthlm Food & Wine (tidigare Mitt kök-mässan).

En mässa kan liknas med en varumarknad och är ofta en årligen återkommande utställning, och målgruppen kan vara såväl återförsäljare som konsumenter.

En mässa består vanligen av ett stort antal montrar där olika organisationer presenterar sig själva och sin verksamhet. Många verksamheter satsar på att ha en monter eftersom det ger möjligheter till personliga möten som är svåra att uppnå på andra sätt.

Vi hoppas du hittar något spännande!