Loppis & marknader i Stockholm

Håll utkik över nya ställen att fynda på över hela Stockholm.

Nya loppisevent

På gång inom loppmarknader i Stockholm.

Det finns tyvärr inga evenemang.

Mer om loppis i Stockholm

I traditionell mening använder man uttrycket loppmarknad men idag är det betydligt vanligare att säga ordet loppis. På dessa marknader säljs det begagnade prylar som ger möjligheter att hitta bra priser istället för att gå till affären.

Loppisar är ett stort nöje för många människor i Stockholm och framförallt under sommaren arranges flertalet loppisevenemang i och utanför Stockholm. I vissa fall lockar tillställningar tusentals fyndsugna människor.

Populära loppmarknader

Bland de populäraste och återkommande loppmarknaderna i Stockholm hittar du bland annat Hornstulls marknad som har öppet varje helg under hela sommaren. Här kan du välja mellan massor av privatpersoner och företag som säljer sina produkter och du kan kombinera shoppingupplevelsen med god mat från någon av alla food trucks som brukar samlas vid marknaden. Med sin närhet till vattnet är det många som stannar bara för att titta på alla båtar som passerar eller smyger in på någon av uteserveringarna som ligger i närheten.

Andra populära loppisar innefattar Drive-in-loppisarna på travbanan i Solvalla, vid Roslagsbanan, Täby Galopp och Torgloppisen mitt i Stockholm.

Arrangerar du loppisar?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR