Teater i mars

TIPS!

Få våra senaste och bästa tips på saker som händer i Stockholm i vårt nyhetsbrev. Där får du:

– Exklusiva rabatter på hotell, restauranger och upplevelser.

– Förhandsinformation om kommande event.

– Spännande nyheter som är på gång i stan.

Här går du med

Vad vill du göra?

Datum

Var kan man se teater i Stockholm?

Det finns många teatrar i Stockholm som erbjuder ett brett utbud av teaterupplevelser. Här är några av de mest kända och populära teatrarna i Stockholm:

Dramaten: Dramaten är en av Sveriges mest välkända teatrar och ligger på Nybroplan. Teatern erbjuder en mix av moderna och klassiska pjäser.

Stockholms Stadsteater: Stockholms Stadsteater är en annan välkänd teater och ligger på Kulturhuset i centrala Stockholm. Här erbjuds ett brett utbud av teaterupplevelser från drama till musikal.

Maximteatern: Maximteatern är en annan populär teater som ligger på Kungsholmen i Stockholm. Här kan du uppleva allt från nyskrivna pjäser till musikaler och standup.

Intiman: Intiman ligger på Norrmalm i Stockholm och erbjuder en mix av nyskrivna pjäser och klassiska teaterupplevelser.

Riksteatern: Riksteatern är en turnerande teater som erbjuder föreställningar runt om i hela landet, men även har en fast scen på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm.

Teater Tre: Teater Tre är en mindre teater som ligger på Södermalm i Stockholm och erbjuder en intressant mix av nyskrivna pjäser och klassisk teater.

Det finns också flera mindre och alternativa teatrar runt om i Stockholm, som erbjuder en annorlunda och mer experimentell teaterupplevelse.

Anordnar du teaterföreställningar?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR