Företagsaktiviteter i vår

Vad vill du göra?

Datum

Tips på saker att göra med företaget

Det finns många aktiviteter som man kan göra med företaget i Stockholm. Här är några förslag:

Segling i Stockholms skärgård: Segling i Stockholms skärgård är en populär aktivitet för företag. Det finns flera företag som arrangerar seglingsturer med olika längd och svårighetsgrad. En seglingstur kan inkludera lunch eller middag ombord, badstopp och kanske till och med en övernattning på en av öarna i skärgården.

Matlagningskurs: En matlagningskurs kan vara en kul och lärorik aktivitet för företaget. Det finns flera matlagningskurser att välja mellan i Stockholm, där ni kan lära er att laga allt från klassiska svenska rätter till internationella favoriter.

Middag på en restaurang: Stockholm har många bra restauranger och det kan vara trevligt att gå på middag tillsammans som företag. Välj en restaurang med fin utsikt eller en som serverar mat som passar företagets stil och budget.

Escape room: Escape rooms har blivit mycket populära de senaste åren och det finns flera att välja mellan i Stockholm. Det är en rolig och utmanande aktivitet där ni får lösa olika uppgifter och ledtrådar för att ta er ut ur rummet inom en viss tidsgräns.

Sjöfartsmuseum: Sjöfartsmuseet i Stockholm är ett spännande museum där ni kan lära er om sjöfartens historia och se verkliga skepp. Det finns även möjlighet att boka guidade turer och specialarrangemang för företag.

Anordnar du aktiviteter för företag?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR