Lyxig matupplevelse med avslutning på lounge

Njut av en uppslukande och lyxig matupplevelse i Stockholm! Upptäck Stockholms kulinariska scen med en middagsupplevelse på kvällen.

Mer om lyxig matupplevelse

Börja med ett antal mindre provsmakningar när du upptäcker modernt nordiskt kök. Gå sedan till en gourmetrestaurang för kvällens huvudrätt. Njut av en fiskrätt på Michelin-nivå och ett glas vin. Koppla av och njut av stämningen i Stockholm på en sommarnatt.

Slutligen, ta dig till en av de populäraste loungerna i staden för en öl och en efterrätt. Upptäck hur Stockholmsborna trivs på kvällen.

Pris: 1200 kr/person

Mer om lyxig matupplevelse

Höjdpunkter:

  • Njut av den underbara kvällsatmosfären i Sveriges huvudstad
  • Smaka på några av de lokala klassikerna och mat av hög kvalitet
  • Besök en av de populäraste loungerna i staden

Detta ingår:

  • Erfaren guide
  • Matsmakning
  • Middag
  • 1 glas vin

Längd: 2,5 timmar

Plats: Östermalms Saluhall (Ingång mot Nybrogatan)

 

Se & göra i Östermalm

Östermalm är en kontrastrik stadsdel i Stockholms innerstad som förknippas med ett högklassigt bostadsområde som tex. Strandvägen, Karlaplan och Biblioteksgatan. Stadsdelen avgränsas av Birger Jarlsgatan, Valhallavägen ner mot Djurgårdsbrunnsviken och Strandvägen.

Här hittar du många trendiga nattklubbar, tjusiga barer och restauranger, många samlade runt Stureplan. På Biblioteksgatan hittar du Stockholms mest luxuösa shopping med bland annat exklusiva internationella märken men även skandinaviska sådana. Vill du ha en upplevelse för alla sinnen är ett besök i Östermalmshallen ett måste. Här hittar du härliga och fräscha delikatesser och nästan allt du kan tänka dig i matväg.

Den grönskande parken Humlegården är en vacker och rogivande oas mitt på Östermalm. Humlegården eller ”Humlan” är en trevlig park att strosa runt i en solig dag eller varför inte sätta dig ner på gräset och vila ögonen en stund från alla intryck om vädret tillåter. I parken hittar du dessutom Kungliga biblioteket. Tar du dig ner till Strandvägen kan du ta en uppfriskande promenad längs med det glittrande vattnet, mellan båtar som står i hamn och de vackra och ståtliga byggnaderna.

Här kan du läsa mer om olika besöksmål i Östermalm.

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 1200 kr

Vad vill du göra?

Datum