Halloweendräkter

De bästa halloweendräkterna för barn och vuxna

Det bästa med halloweenfesten är ju att få komma utklädd till något riktigt läskigt, eller kanske något roligt. Vi har kollat runt på olika sidor som säljer maskeradkläder och här nedan tipsar vi om maskeraddräkter för både för barn och vuxna, för den som vill gå all in eller den som vill hålla det lite mer casual.

*denna artikel innehåller annonslänkar

Skelettdräkt

Skelettdräkt Halloween

Kan man ha något skönare på sig än en jumpsuit? Med denna skelettdräkt kommer du både läskigt och skönt klädd till festen. Dräkten är svart med vita tryck föreställande skelettdelar, stretchig och av unisexmodell. Så du väljer själv om du vill att den ska sitta löst och ledigt eller tight. För pricken över i:et och bästa skrämseleffekt, glöm inte att matcha med en cool skelettmakeup.
Finns i storlekarna X-Small, Small, Medium och Large. Pris: 499kr 

Du hittar produkten HÄR

Evil Joker dräkt

Evil joker Halloween

Oavsett om du har sett Evil Joker i Batman eller inte, så är detta en perfekt dräkt för Halloween. Denna kostym är både snygg, men kommer också bli superläskig tillsammans med en härlig jokersminkning, så ingen tar miste om vem du är under halloweenfesten.

I dräkten inkluderas en lila och svart kavaj i zebramönster med fuskfickor och ett par matchande kostymbyxor, den gröna västen och en matchande svart/lila slips. Smink, skjorta, handskar och spelkorten på bilden ingår ej.

Finns i storlek: Small, Medium, Large och X-Large. Pris: 499kr

Du hittar produkten HÄR

Piratdräkt

Piratklänning Halloween

I denna snygga piratdräkt är du redo att ge dig ut på de sju haven, eller i alla fall för en härlig Halloweenfest. Denna dräkt passar till den tuffa piraten, den snygga piraten och den läskiga piraten. Vilken du är, det får du själv avgöra och låta sminket bestämma. 

Dräkten är i polyester och inkluderar vit båtringad blus, brun snörad väst med röda och guldiga detaljer, veckad kjol i svart och grönt samt bandana och midjeband i rött sammetsliknande material.

Finns i storlek: X-Small, Small, Medium, Large och X-Large. Pris: 359kr

Du hittar produkten HÄR

Halloweendräkter för barn

Blodig gycklare dräkt

Blodig gycklare Halloween

Är det dags för halloweenfest och ditt barn vill ha en lagom läskig dräkt, då är denna blodig gycklare dräkt helt rätt val. Den är både rolig och läskig med sitt skelettmotiv och blodfläckar tryckta på dräkten. Och vill man skapa en mer skrämmande look, passar det utmärkt att även ha blodfläckar målade i ansiktet.

Denna dräkt är i polyester och innehåller en blodig tröja i vitt, svart och rött med skelettmotiv och rutmönster, ett par matchande byxor och en gycklare-hatt.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large. Pris: 259kr

Du hittar produkten HÄR

Pumpaklänning

Pumpaklänning Halloween

Är det en sötare dräkt du och ditt barn är ute efter? Ja då passar denna urgulliga pumpaklänning perfekt. För vad är mer Halloween än en pumpa?

Denna dräkt är i polyester och innehåller en orange klänning, med ett glatt pumpa-ansikte nertill och en liten grön ranka som slingrar sig uppåt. Det följer även med ett orange hårband med en glad pumpa och svart rosett. De randiga tightsen ingår inte i dräkten.

Finns i storlekarna: 4-6 år, 3-4 år och 2-3 år. Pris: 299kr

Du hittar produkten HÄR

Elak clown-dräkt

Elak cown Halloween

Vill ditt barn gå all in och skrämma slag på resten av festkompisarna? Ja, då finns denna superläskiga clowndräkt. För ingen kommer glömma synen när denna clown klampar in genom dörren. 

Elak Clown Maskeraddräkt Barn är i polyster och innehåller en clown tröja, byxor i grått och svart med dekorativa detaljer i gult och rött. Det ingår även en mjuk maskeradmask med clown-sminkning, clownnäsa, stor leende mun och lockiga hårtussar på sidorna. Masken täcker framsidan av ansiktet, har hål för ögonen och hålls på plats med hjälp av ett elastiskt band som sitter fast i sidorna.

Finns i storlekarna: 8-10 år, 10-12 år, 12-14 år och 14-16 år. Pris: 399kr

Du hittar produkten HÄR

Vad vill du göra?

Datum