Från Riddarholmen till Järntorget – en stadsvandring

Häng med på en underhållande historisk vandring med den välkände Stockholmsguiden Peter Frisk runt på Riddarholmen och upp till Storkyrkan.

Häng med på en underhållande historisk vandring med den välkände Stockholmsguiden Peter Frisk. Turen ”Från Riddarholmen till Järntorget” tar er runt på Riddarholmen som är en mycket intressant holme fylld av historia och turen är en resa genom Stockholms mer än 750-åriga historia. Peter berättar bl.a om alla 1600-palats på Riddarholmen, Riddarholmskyrkan, Riddarhuset, Gamla stans utveckling, Rynningska palatset, Fersenska mordet och mycket mer Stockholms mer.

200 kr person

Boka 20 januari kl 11:00

Gruppbokning

För företaget eller kompisgänget som vill ha en privatvandring.

Mer om guiden

Peter Frisk har arbetat som egen gatuguide och föreläst i över 20 år och är en välbekant karaktär på framförallt Södermalms gator. Hans stora intressen är Stockholm, dryck, konst, historia, litteratur, ekonomisk historia och samtiden. Peter delar med sig av sina kunskaper i underhållande och informativa möten och vandringar längs stadens gator.

Peter är Fil. kand. i historia.

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Vid Birger Jarls staty, på Riddarholmen

Datum:
20 januari 2024 - 11:00

Vad vill du göra?

Datum