Privatlektion för två i Acroyoga

Bjud med din vän eller partner och upplev en härlig privatlektion för två i Acroyoga. Acroyoga är en blandning av medvetenheten från yoga, den dynamiska kraften från akrobatik och avslappningen du får i en thaimassage. En perfekt kombination helt enkelt.

Pris: 1500 kr för två personer

Varaktighet: Cirka 1 timme

Ort: Stockholm

Privatlektion för två i Acroyoga

Händer under privatlektionen med Acroyoga

Under den här lektionen kommer ni få träna ni styrka, närvaro och balans och ingen tidigare erfarenhet behövs. Acroyoga utövas med tre grundpelare: lekfullhet, kämparglöd och kärleksfull vänlighet. Ni är i grupp om tre, där en person agerar bas, en är flygare och en är passare och ni kommer under lektionen få vara med och prova alla olika roller. Här lär ni er kroppskontroll och kommer få en helt ny tillit till varandra.

Mer om Acroyoga

I Acroyoga kombinerar man yoga med akrobatik. Man utför övningarna i grupp, där det ofta ingår olika typer av lyft. Acroyoga bygger också på traditioner av cirkuskonst, cheerleading och acrodans.

Upplev en privatlektion i Acroyoga tillsammans med en vän eller partner. Det kommer både bli utmanande och roligt. Och förutom styrka och balans, kommer ni få lära er att lita på varandra på ett helt nytt sätt.

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 1500 kr

Vad vill du göra?

Datum