Prova på att dreja och skapa i lera på Dreja Keramikverkstad

Ge bort en kreativ upplevelse till någon som gillar att dreja, arbeta med händerna och skapa egna hantverk.

Vi har hittat följande rabatter på denna upplevelse:

Rabattkod: gugo
– Ger 10% rabatt hos Truestory

Prova på att dreja samt andra tekniker för att skapa i lera. Låt kreativiteten och skaparglädjen flöda och skapa egna föremål att ta hem eller ge bort som present.

Dreja

Händer under drejkursen

Under denna 2.5 timmars keramikkursen på Dreja Keramikverkstad i Nacka får du lära dig grunderna i att skapa i lera. Ingen tidigare erfarenhet av att dreja krävs. Allt du behöver kunna för att skapa dina egna verk lärs ut under kursen av kunniga kursledare innan det är dags att låta kreativiten flöda.

I kursen ingår först en grundlig genomgång av tekniker som att dreja, tumma, ringla och kavla. Sedan är det dags att använda det ni lärt er för att själva skapa era egna konstverk! Under tiden får ni handledning av er kunniga kursledare och skapar era egna bruksföremål i lera. Varför inte en fin mugg, vackra skålar eller kärleksfullt gjorda tallrikar att ta hem eller ge bort till någon du tycker om?

Efterarbetet i form av bränning och glasering utförs slutligen efter kursen av kursledaren och efter ca 3 veckor är det sedan dags att hämta upp dina hantverk och ta med hem.

PRIS: Fr. 1100 kr/person

Ta med en vän

Ta med partner, vänner eller familj och upplev glädjen och stoltheten i att skapa något tillsammans. Upplevelsen är perfekt för par eller kompisgäng som vill hitta på något kreativt ihop. Passar utmärkt att köpa och ge bort som present men går även att boka direkt.

GE BORT SOM PRESENT:

Upplevelsen är giltig i 2 års tid efter köptillfället och fri förlängning ingår

Gratis leverans av presentförpackning

Möjlighet att lägga till en personlig hälsning

BRA ATT VETA:

Min. ålder: 16 år

Ta gärna med eget förkläde, men det går att låna vid behov.

Korta naglar rekommenderas

Alla föremål skapas av den bästa stengodsleran som bränns i höga temperaturer och doppas i hållbara glasyrer så att dina arbeten klarar av både diskmaskin och mikro.

Språk: Svenska

Gratis parkering i 4 timmar på kajen nedanför, alternativt i parkeringsgaraget Spisbrödsgaraget som ligger på andra sidan gatan från verkstaden.

 

 

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Kvarnholmsvägen 77, Nacka

Boka: Boka nu

Pris: 1100 kr

Vad vill du göra?

Datum