Boende i Stockholms skärgård

Upptäck härliga boenden i skärgården. Tips på lyxiga boenden, naturnära och bed & breakfast.

Vad vill du göra?

Datum

5 trevliga boenden i skärgården

Grand Hotel Saltsjöbaden – Grand Hotel Saltsjöbaden är ett anrikt hotell från 1893 med en fantastisk utsikt över Baggensfjärden. Hotellet har moderna faciliteter och en vacker spa-avdelning.

Yasuragi – Yasuragi är ett japanskt spa- och konferenshotell på ön Hasseludden i Stockholms inre skärgård. Hotellet har en avslappnande atmosfär och ett stort utbud av spa-behandlingar och aktiviteter.

Kastellet Bed & Breakfast – Kastellet Bed & Breakfast ligger på ön Vaxholm och är en charmig och personlig bed & breakfast med en fantastisk utsikt över skärgården. Hotellet har även en trevlig restaurang.

Svartsö Skärgårdshotell – Svartsö Skärgårdshotell ligger på ön Svartsö i mellersta skärgården och är ett lugnt och avkopplande hotell med en fantastisk utsikt över havet. Hotellet har även en trevlig restaurang.

Smådalarö Gård – Smådalarö Gård är ett anrikt hotell från 1810 som ligger på ön Smådalarö i södra skärgården. Hotellet har moderna faciliteter, en stor trädgård och en trevlig restaurang.

Hoppas att du hittar ett hotell som passar dig och din stil i Stockholms vackra skärgård!

Jobbar du på ett boende i skärgården?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR