Flyg i en vindtunnel utomhus

Vill du känna hur det känns att flyga som en fågel, men utan att behöva kasta sig ut ur ett flygplan? Nu har du chansen att uppleva den maximala frihetskänslan när du flyger i Sveriges första och enda vindtunnel utomhus!

Kolla in när vi testar upplevelsen!

Om att flyga vindtunnel

Att sväva som en fågel ute i friska luften, visst låter det som en dröm? Tro det eller ej, men det är faktiskt möjligt – utan att du behöver kasta dig ut ur ett flygplan. Nu öppnar Sveriges största vindtunnel utomhus, så missa inte chansen att vara först med att uppleva det helt unika pirret att flyga fritt uppe i luften.

Upplevelsen inleds med att en professionellt instruktör går igenom säkerhetsföreskrifterna och ger er en flyglektion. Därefter tar ni plats i den trattformade ”vindtunneln” och låter er lyftas upp av de 300 km/h starka luftströmmarna.

Upplevelsen är helt säker och en instruktör finns med under flygningen, för att hjälpa till att maximera er flygupplevelse. Luftströmmarna anpassas efter varje persons vikt och erfarenhetsgrad, så att flygningen blir så trygg och givande som möjligt.

I paketet ingår all nödvändig utrustning, professionell instruktör, säkerhetsgenomgång, flyglektion, försäkring och såklart själva flygningen.

Priser
2×60 sekunder: 499 kr, barn 299 kr
4×60 sekunder: 799 kr

Bra att veta

  • Ha med bekväma kläder som inte sitter för löst.
  • Gravida personer och / eller personer med rygg och axelproblem ska inte flyga.
  • Lägst ålder är 4 år.
  • Flygtid 2×60 eller 4×60 sekunder. Totalt pågår aktiviteten i 45 minuter.
  • All utrustning och försäkringar ingår.
  • Du får en flyglektion av en professionell instruktör.

 

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Kungens Kurva

Pris: fr 499 kr

Vad vill du göra?

Datum