Presentkort på laserdome

Testa på att spela laserdome för två personer i Stockholm eller Skövde. Har du velat testa paintball men ogillar blåmärken? Laserdome är ett rafflande och taktiskt laserspel där det gäller att skjuta motståndarna innan motståndarna skjuter dig.

Vi har hittat följande rabatter på denna upplevelse:

Rabattkod: gugo24
– Ger 20% rabatt hos Upplevelse.com

Laserdome

Mer om upplevelsen Laserdome

I Laserdome gäller det att skjuta motståndarna innan motståndarna skjuter dig. Samtidigt ska du skydda din bas och försöka inta motståndarnas bas. Det gäller att vara strategisk och snabb för att överlista motståndarna och vinna. Har du taktiken som krävs?

Laserdome spelas inomhus på en specialbyggd bana. Du har på dig västar som tar upp de infraröda laserstrålarna som laservapnen avger. Reglerna är väldig enkla – det gäller att söka upp motståndarna och skjuta dem med laservapnet.

Pris: 195 kr för två personer (utförs med andra personer)

Varaktighet: Cirka 15 minuter

Plats: Stockholm

Upplevelsen har ingen åldersgräns.

Detta ingår

– Spännande och fartfyllt skjutspel där du är spelpjäsen

– Enkla regler som är lätta att förstå

– Laserspel i 15 minuter inkl. sportdryck/läsk

– Utrustning

Mer om Laserdome

Laserdome är en lagsport men som du också kan spela som en individuell sport. Spelarna försöker få så många poäng som möjligt genom att skjuta på en motståndare eller olika objekt. Meningen med spelet är att träffa sina motståndare så många gånger som möjligt. Varje gång det sker en träff får man poäng. Spelet är varken farligt eller svårt, vapnen och laserstrålarna är helt ofarliga.

Det datorstyrda systemet involverar en sändare (vapen) och en mottagare (en väst). Laserdome liknar paintball men där den största skillnaden är att i paintball gör det oftast ont när du blir träffad till skillnad från ett laserljus som inte känns överhuvudtaget. Paintball kan man även uppleva som mer aggressivt. Laserdome är väldigt populärt och passar alla åldrar så missa inte chansen att testa på denna otroligt roliga upplevelse!

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Stockholm

Pris: 195 kr

Vad vill du göra?

Datum