Laserdome för två

Testa på att spela laserdome för två personer i Stockholm eller Skövde. Har du velat testa paintball men ogillar blåmärken? Laserdome är ett rafflande och taktiskt laserspel där det gäller att skjuta motståndarna innan motståndarna skjuter dig.

 

Pris: 195 kr för två personer

Varaktighet: Cirka 15 minuter

Plats: Stockholm och Skövde

 

Mer om upplevelsen Laserdome för två

I Laserdome gäller det att skjuta motståndarna innan motståndarna skjuter dig. Samtidigt ska du skydda din bas och försöka inta motståndarnas bas. Det gäller att vara strategisk och snabb för att överlista motståndarna och vinna. Har du taktiken som krävs?

Laserdome spelas inomhus på en specialbyggd bana. Du har på dig västar som tar upp de infraröda laserstrålarna som laservapnen avger. Reglerna är väldig enkla – det gäller att söka upp motståndarna och skjuta dem med laservapnet.

 

Detta ingår

  • Spännande och fartfyllt skjutspel där du är spelpjäsen
  • Enkla regler som är lätta att förstå
  • Laserspel i 15 minuter inkl. sportdryck/läsk
  • Utrustning ingår
  • För två personer

 

Bra att veta

Upplevelsen är för 2 personer och utförs tillsammans med andra i grupp. Upplevelsen har ingen åldersgräns.

 

Mer om Laserdome

Laserdome är en lagsport men som du också kan spela som en individuell sport. Spelarna försöker få så många poäng som möjligt genom att skjuta på en motståndare eller olika objekt. Meningen med spelet är att träffa sina motståndare så många gånger som möjligt. Varje gång det sker en träff får man poäng. Spelet är varken farligt eller svårt, vapnen och laserstrålarna är helt ofarliga.

Det datorstyrda systemet involverar en sändare (vapen) och en mottagare (en väst). Laserdome liknar paintball men där den största skillnaden är att i paintball gör det oftast ont när du blir träffad till skillnad från ett laserljus som inte känns överhuvudtaget. Paintball kan man även uppleva som mer aggressivt. Laserdome är väldigt populärt och passar alla åldrar så missa inte chansen att testa på denna otroligt roliga upplevelse!

Boka här

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 195 kr

Vad vill du göra?

Datum