Båtturer i Stockholms skärgård

Vad vill du göra?

Datum

Tips på båtturer till Stockholms skärgård

Ja, det finns flera olika båtturer som går till Stockholms skärgård och som kan ge dig en unik upplevelse av området. Här är några förslag på båtturer att kolla in:

Waxholmsbolaget: Waxholmsbolaget är ett rederi som har trafik till flera olika destinationer i Stockholms skärgård, inklusive populära platser som Vaxholm, Sandhamn och Grinda. De erbjuder olika typer av biljetter, inklusive dagskort och flerdagskort, så att du kan utforska skärgården i din egen takt.

Strömma Kanalbolaget: Strömma Kanalbolaget erbjuder en rad olika båtturer i Stockholms skärgård, inklusive guidade turer och middagskryssningar. De har även båtturer till vissa av skärgårdens mer avlägsna platser, såsom Utö och Arholma.

Cinderellabåtarna: Cinderellabåtarna erbjuder olika typer av båtturer i Stockholms skärgård, inklusive sightseeingturer, middagskryssningar och musikcruises. De har också båtturer som går till mindre kända platser i skärgården som Ornö och Nåttarö.

Oavsett vilken båttur du väljer, se till att kolla in de olika alternativen och planera din resa i förväg så att du kan få ut det mesta av din tid i Stockholms skärgård.

Arrangerar du båtturer?

Du ska du vara med och dela allt spännande som händer hos er via Vad händer i Sveriges företagskonto. Via företagskontot kan du publicera allt ni anordnar utan kostnad och har möjlighet att komma med i massor av guider som exempelvis denna. Skapa konto HÄR