Öar i Stockholms skärgård

Upptäck de mest populära öarna i skärgården. Här hittar du tips på boende och aktiviteter på respektive ö.

Vad vill du göra?

Datum

Vilka öar i Stockholms skärgård borde man besöka?

Det finns många vackra öar i Stockholms skärgård och det beror på vad du söker för upplevelse. Här är några förslag på öar som är värda ett besök:

Vaxholm – En populär ö som ligger nära Stockholm. Det finns flera restauranger och butiker att besöka och det är en utmärkt utgångspunkt för att utforska andra öar.

Sandhamn – En populär ö som ligger längst ut i skärgården. Det är känt för sina vackra stränder och seglartradition. Det finns flera restauranger och butiker att besöka.

Grinda – En lugn ö som ligger mellan Vaxholm och Sandhamn. Det är en bra plats att koppla av och njuta av naturen. Det finns flera vandringsleder och en mysig restaurang på ön.

Utö – En större ö som ligger längre bort i skärgården. Det är känt för sin karga natur och historiska sevärdheter. Det finns flera vandringsleder och cykelvägar att utforska på ön.

Möja – En av de större öarna i skärgården. Det är känt för sin pittoreska by och vackra natur. Det finns flera restauranger och butiker att besöka på ön.

Det finns många andra öar att besöka i Stockholms skärgård och det är värt att utforska flera av dem för att hitta din favorit.

Anordnar du aktiviteter i skärgården?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR