Vildmarkssafari med lägereldsmiddag

Möt upp din guide och dina medresenärer för dagen på mötesplatsen. Här kommer du också att träffa dina medresenärer för dagen. Utflykten börjar med information och planering om hur kvällen kommer att se ut. Lämna staden i en bekväm minibuss till skogen och börja med en lägereldsmiddag där du får en mer detaljerad bild av vilka djur du kan se såväl som deras beteende och utseende. Börja med en middag runt lägerelden innan du blir riktigt aktiv. Då kommer du att få en mer detaljerad bild kring vilka djur du kan tänkas se, såväl som deras beteenden och utseenden.

Vandra i naturen

Med en full mage och energi börjar en lätt vandring i naturen efter spår, tecken och djuren själva. Efter vandringen hoppar du tillbaka in i minibussen för att öka dina chanser att se djurliv då du kan upptäcka ett större område på detta sätt. Efter några framgångsrika vildmarksiakttagelser reser du tillbaka till Stockholm.

Pris: 1250 kr

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Samling: Café String

Pris: 1250 kr

Vad vill du göra?

Datum