Total avkoppling på spahotellet Yasuragi

Endast 20 minuter från Stockholm city väntar det japanska spahotellet Yasuragi. Här njuter ni av varma källor, avkopplande behandlingar, harmonisk miljö och japansk gastronomi. Välkommen till ett spahotell utöver det vanliga!

Yasuragi – det prisbelönta spahotellet

På japanska betyder Yasuragi ”den sköna utandning du gör när du sakta sjunker ned i en varm källa” och det är också exakt vad konceptet handlar om på det japanska badhotellet. Det här är en plats där ni kommer ner i varv och låter sinnena vila för att samla ny kraft, inspirerad av den japanska enkelheten. Detta prisbelönta spahotell ger er en total avkoppling och en mysig, minnesvärd upplevelse tillsammans.

Pris: 7295 kr för två personer

Ingår i upplevelsen:

  • 1 natt för 2 pers i Superior rum med skärgårdsutsikt
  • Spa i Japanska badet
  • 2st 50 minuters behandlingar
  • A la carte middag

Total avkoppling på spahotellet Yasuragi

Upplev total avkoppling på Yasuragi

Under denna vistelse bor ni i Superior rum med vacker utsikt över skärgården och Stockholms inlopp. På rummet finns badkläder, som ni får ta med er hem, er yukata (japanska bomullsrock) och tofflor, som ni bär under hela vistelsen och en kyld flaska mousserande vin. Ni byter om och beger er ner till det japanska badet, där vi rekommenderar att ni inleder med en badintroduktion och japansk tvagning. Sen är valet ert, för här väntar varma källor både inom -och utomhus. Ångbastu med salt, kolsyrebad, fotbad och mycket mer möjligheter till en total avkoppling.

Rogivande aktiviteter

I samband med er bokning så får ni även boka in en varsin valfri 50-minuters välgörande behandling, som alla utförs av välutbildade terapeuter. Det erbjuds också ett stort utbud av andra aktiviteter så som yoga, meditation, do in och qigong. A la carte restaurangen med en meny inspirerad av det japanska köket hittar ni i anslutning till den stora takterrassen med milsvid utsikt över Stockholms inlopp. Där även frukosten serveras.

Denna upplevelse köps som ett presentkort som du kan använda själv eller ge till någon speciell. Välkomna att njuta av lugnet på Yasuragi!

Boka här

Information

Adress: Hamndalsvägen 6, Boo

Pris: 7295 kr

Vad vill du göra?

Datum