Upplev en härlig spabehandling

Bjud med dig din vän eller partner och upplev en härlig spabehandling, med både delkroppsmassage och en ansiktskur. Är ni spända, stressade eller vill ni kanske bara bli ompysslade för en stund? Då är den här behandling perfekt, där ansikte och kropp står i fokus.

Pris: 795 kr / person

Varaktighet: 55–60 minuter

Orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Norrköping, Sundbyberg

I Stockholm, Göteborg och Norrköping sker inga behandlingar på lördagar. Kliniken i Sundbyberg har öppet sju dagar i veckan. Kliniken i Trollhättan ligger i Lilla Edet.

Viktig information: Behandlingen anpassas efter din hy. Undvik att sola strax innan upplevelsen.

Upplev en härlig spabehandling

En spabehandling med delkroppsmassage och ansiktskur

Innan behandlingen sätter igång får du tid att konsultera med terapeuten för att skräddarsy din delkroppsmassage. Där du får välja om den ska vara avkopplande eller behandlande. När kroppen har fått sig en härlig massage är det dags för ansiktet. Du rengörs på djupet och förbereds för den kommande ansiktsmasken, som är både återfuktande och lugnande för hyn. Ansiktsbehandlingen avslutas med en upplyftande och utslätande massage, där dina ansiktsmuskler slappnar av och din hud slätas ut. Och det kommer ge dig en fräsch hy med en massa ny energi.

Varför är massage bra?

Massage ökar musklernas syreupptagningsförmåga och gör dem också mer elastiska och smidiga. Nervsystemet påverkas positiv och det förbättrar kroppstemperaturen, vätskebalansen och blodcirkulationen. Det ökar även koncentrationsförmågan och mage samt tarm fungerar bättre. Massage frigör endorfiner som har en smärtlindrande effekt och oxytocin, som gör att vi känner oss lugnare, mindre ängsliga och gör att sömnen förbättras.

Det här är en perfekt present att ge till någon du tycker om, så bjud med dig din vän eller partner. En upplevelse för ansikte och kropp, som kommer hjälpa er att släppa vardagsstressen och bara koppla av, samtidigt som det styrker er kropps välmående.

Boka här
Taggar:Alla hjärtans dagFars dagGöteborgLinköpingMalmöMassageMors dagNorrköpingÖstergötlandSkåneSkönhetsbehandlingSpaStockholmSundsvallTrollhättanUppsalaVästeråsVästernorrlandVästra Götaland

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 795 kr

Vad vill du göra?

Datum