Folkrace hos Sundsta Motorsport

Släpp lös din inre fartgalning och utmana vännerna, eller kanske din bättre hälft, i den fartfyllda upplevelsen folkrace hos Sundsta Motorsport utanför Stockholm.

TIPS! Denna upplevelse passar perfekt att ge som present till någon som gillar motorsport eller adrenalinaktiviteter.

Pris: 1590 kr

Tid: 3 timmar

Ingår: Genomgång om regler och säkerhet, racing på 1250 meter lång bana, 2 testvarv och 4 varv på tid, 5 snabbaste tiderna går till final.

Folkrace Sundsta

Händer under folkracet

Denna upplevelse är för dig som gillar fart och som inte fegar ur i kurvorna. Här, närmare bestämt i Norrtälje, ligger en 1250 m lång bana och väntar på er. Så spänn fast fyrpunktsbältena, sätt er i rallystolarna och tryck plattan i mattan för att se vem av er som är snabbast i svängarna. De idag närmast kultmärkta, ombyggda Volvo 240 som körs har en toppfart på över 100 km/h – en riktig adrenalinkick, med andra ord!

Dagen börjar med att ni får en genomgång av regler och säkerhet kring barnen och körningen. Du får sen testköra banan så du vet hur du ska ligga i kurvorna och var du kan gasa, därefter är det dags att visa dina färdigheter. Du får 4 varv på dig att få bästa tiden. De bästa tiderna i ditt sällskap får slutligen köra final.

Mer om Sundsta Säteri (Motorsport)

Banan ligger strax utanför Norrtälje, cirka 1 timme med bil från Stockholm. Kring banan finns massor av andra aktiviteter som paintball, jakt och golf. Sundsta Säteri är populärt både för dig som planerar en svensexa eller möhippa, men även som en rolig helg tillsammans med vänner. Platsen passar även bra för företaget som vill jobba med teambuilding och hitta på något kul tillsammans med kollegor.

Cirka 200 meter från banan finns en restaurang som är öppen för servering. Ni kan med fördel boka bord innan, du hittar nummer i samband med bokning. På plats vid banan finns det möjligheter att köpa fika och snacks.

Boka här
Taggar:AdrenalinAktiviteterFars dagFolkraceFöretagsaktiviteterJulklapparMotorMotorsportNorrtäljeSommarSundstaSvensexaTävlingarTruestoryUpplandUpplevelsepresenter

Information

Adress: Sundsta säteri

Pris: 1590 kr

Vad vill du göra?

Datum