Presentkort på bastuflotte

Hyr en bastuflotte tillsammans med ditt kompisgäng och ha en skön dag på vattnet. Bastubad är ett av de bästa sätten att koppla av i både kropp och själ. Kombinerat med frisk skärgårdsluft, gott snacks och trevligt sällskap, är det en oslagbar paus från den inrutade vardagen.

Vi har hittat följande rabatter på denna upplevelse:

Rabattkod: gugo24
– Ger 20% rabatt hos Upplevelse.com

Hyr en mysig bastuflotte tillsammans

Vad gör man på en bastuflotte

Sitt i den varm bastun ute till havs och njut av lugnet, för att sedan ta ett avsvalkande och uppfriskande dopp direkt från flotten. En härlig upplevelse, perfekt för både kompisgänget och kollegorna. Du kan ta med dig upp till 12 personer på en härlig dag ute på vattnet. Snacks och badlakan kan ingå, beroende på valt paket, men annars är det fritt fram att ta med sig eget snacks, dryck och det du behöver för en perfekt dag ute på vattnet. Bada, njut av lugnet, solen och goda vänners sällskap i en upplevelse ni kommer prata om i lång tid framöver.

För företag finns det även möjlighet att hålla i presentationer och anordna catering/grillning på bastuflotten.

Praktisk info

Bastuflotten kan du boka året om och passar för alla åldrar. Ni får tillgång till bastuflotten under 2 timmar och totalt får ni vara max 12 personer. Ved till bastun, två och schampo ingår och det finns möjlighet att köpa till snacks om så önskas.

Flotten är uppdelad i bastu, förrum och bryggdäck. Det finns även markiser. Andra bekvämligheter är kallt och varmt färskvatten, spegel, relaxstolar och bänkar att sitta på.

Ta med dig ett skönt gäng och ha en trevlig och minnesvärd upplevelse på en bastuflotte. Där ni både blir uppvärmda och avsvalkade!

Pris: fr 5625 kr

Säljs av Upplevelse.com

*köps som presentkort så du kan välja tid vid ett senare tillfälle. Perfekt för företaget som vill hitta på något roligt med kollegorna eller vännerna som firar svensexa, möhippa eller bara vill ha en härlig sommardag.

Vanliga frågor om bastuflotten

Vad innebär en bastuflotte på havet?
En bastuflotte på havet är en unik och avkopplande upplevelse där man kan bada bastu på en flotte som guppar på vattnet. Man får njuta av lugnet i omgivningen och avslappningen i den varma bastun, samt svalka sig med ett uppfriskande dopp i havet.

Vilka fördelar finns med att bada bastu på en flotte ute till havs?
Förutom att det är en avkopplande och avstressande upplevelse ger det även möjlighet till kundaktiviteter eller att umgås med vänner. Att kunna bada bastu i en så unik miljö är något som skapar minnesvärda stunder.

Hur är bastuflotten utformad?
Bastuflotten är uppdelad i basturum, förrum och bryggdäck med markiser. Vissa bastuflottar kan även ha en terrass. Det finns tillgång till både kallt och varmt färskvatten, spegel, relaxstolar och sittbänkar. Flotten är utrustad för att erbjuda en bekväm och avslappnad upplevelse.

Kan man arrangera olika typer av evenemang eller presentationer på bastuflotten?
Ja, det är möjligt att arrangera olika evenemang eller presentationer på bastuflotten. Det kan vara lansering av produkter eller andra typer av presentationer. Flotten kan även vara utrustad för catering eller grillning vid behov.

Kan man ta med egna drycker och snacks?
Ja, det är tillåtet att ta med egna drycker och snacks om så önskas. Det ger möjlighet att skapa en personlig och skräddarsydd upplevelse på bastuflotten.

Kan bastuflottaktiviteten anpassas för speciella behov eller önskemål?
Ja, många arrangörer är flexibla och kan anpassa bastuflottaktiviteten för speciella behov eller önskemål. Kommunicera dina krav eller önskemål med arrangören för att se om det är möjligt att göra anpassningar.

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 5625 kr

Vad vill du göra?

Datum