Halloweenfest Stockholm (1)

Halloweenfest i Stockholm

Har du köpt din halloweendräkt, men har ingen hemmafest att gå på? Du kan vara lugn, för en rad ställen runtom i stan fixar nämligen härligt läskiga halloweenfester sista helgen i oktober. Här listar vi några av dem:

Todd Terje & Storken – Cirque Halloween

På Fållan i Slakthusområdet anordnas den 28 oktober en Halloween special med Todd Terje och Storken + väldigt speciell gäst TBA. Temat är ”The Inner Freak” allting 80´s and Disco Extravaganza. Första biljettsläppet är redan slut, men det finns fortfarande biljetter kvar i det andra släppet.

Mer info och biljetter

Halloween Weekend at Patricia

Patricia är inte som alla andra klubbar, utan är en båt förankrad vid Söder Mälarstrand på Södermalm, med 3 dansgolv, 3 DJ:s och 4 barer. Under hela Halloweenhelgen 28-30 oktober kommer båten förvandlas till ett spökskepp med zombies, clowner och den person med bästa utklädnad kommer vinna ett fint pris!

Mer info och gästlista

Sthlms Största Salsa & Reggaeton Halloween Fest på Klubb Blå

Vill du dansa till latinamerikanska rytmer under Halloween? Då ska du bege dig till BLÅ i Fridhemsplan fredagen den 28 oktober. En nyrenoverad lokal med 2 våningar och 2 dansgolv. Här utlovas förutom härlig musik, konfettiregn och tävlingar i både reggaeton och den bästa Halloween-outfiten, där man i det sistnämnda kan vinna 1000kr!

Mer info

Technostate Halloween Astral Projection

Som namnet antyder är detta ett event för alla techno-lovers! Loftet som tidigare hette Eventhuset ligger i industriområdet i Västberga, nära Liljeholmen och Midsommarkransen. Fredagen den 28 oktober kommer för första gången på flera år en av de största legendariska grupperna inom Goatrance Astral Projection hit. Och fler artistsläpp sker löpande.

Mer info och biljetter

Halloweenkryssning

Sveriges största Halloween-fest – har varit en osannolik succé sedan starten 2012. Denna populära temakryssning skulle i år ha firat ett storslaget 10-årsjubileum, men på grund av yttre omständigheter har de bestämt sig för att flytta jubileet till nästa år. Som tröstpris kommer de istället att arrangera en alternativ Halloween-fest och utlovar en oförglömlig upplevelse med spex och show i en gammal militär bunker på hemlig plats. Nästa år ser vi fram emot deras vanliga Halloween till sjöss – en kryssning full av demoner, vampyrer, spöken och onda andar samt ett gigantiskt dansgolv med blandad musik och shower i världsklass. Ett tips är att vara på hugget med biljettbokningen för de brukar snabbt sälja slut. Halloweenkryssningen – Sveriges största Halloween-fest – har varit en osannolik succé sedan starten 2012. Denna populära temakryssning skulle i år ha firat ett storslaget 10-årsjubileum, men på grund av yttre omständigheter har de bestämt sig för att flytta jubileet till nästa år. Som tröstpris kommer de istället att arrangera en alternativ Halloween-fest och utlovar en oförglömlig upplevelse med spex och show i en gammal militär bunker på hemlig plats. Nästa år ser vi fram emot deras vanliga Halloween till sjöss – en kryssning full av demoner, vampyrer, spöken och onda andar samt ett gigantiskt dansgolv med blandad musik och shower i världsklass. Ett tips är att vara på hugget med biljettbokningen för de brukar snabbt sälja slut.

Mer info

Vad vill du göra?

Datum