Middag för två på Vaxholms kvarterskrog

Upplev en middag för två på Vaxholms kvarterskrog, med någon du håller kär. Här kommer ni njuta av en härlig måltid på Hamnkrogen, som är Vaxholms mysiga kvarterskrog med anor från 1958. Här serverar man vällagade måltider gjorda på lokalproducerade råvaror. Ni är välkomna för lunch, middag, vardag eller fest.

Pris: 450 kr för 2 personer

Tillgänglighet: Öppet året runt

Middag för två på Vaxholms kvarterskrog

Hamnkrogen – Waxholmarnas kvarterskrog

Hamnkrogen är Waxholmarnas kvarterskrog med anor från 1958. Menyn består av klassisk husmanskost och á la carte efter säsong. Här fokuserar man på lokalproducerat och arbetar nära med Ostmakeriet på Rindö, Waxholms bryggeri, Värmdö bryggeri, Hop Notch Brewing på Rindö, Värmdö Musteri och Värmdö Bränneri. Fisken kommer från ett hållbart fiske och köttet från länder med bra djurhållning, gärna Sverige. Ni serveras också ett ekologiskt och veganvänligt vin, öl och kaffe.

Hitta till Hamnkrogen

För att komma till Hamnkrogen på Vaxholm tar buss 670 till ändstation Söderhamnsplan. Går 50 meter tillbaka mot gästhamnen, så ligger restaurangen höger sida. Med bil åker ni på E18 och svänger in på 274 mot Vaxholm. När ni kommer till hamnen i Vaxholm ligger det på vänster sida.

Vaxholm – skärgårdens huvudstad

Vaxholm ligger bara en timma med skärgårdsbåten från Stockholm och kallas ofta för skärgårdens huvudstad. Det beror förmodligen på Vaxholms historia och att du går iland i en levande skärgårdsby med genuina restauranger och pittoreska butiker. Här finns också en härlig skärgårdsnatur med vandringsleder, paddelstråk och fiskevatten precis inpå knuten.

Upplev den mysiga kvarterskrogen Hamnkrogen med någon du tycker om. Och njut av en härlig lunch eller middag med god dryck tillsammans på vackra Vaxholmen.

Boka här

Information

Adress: Hamnkrogen

Pris: 450 kr

Vad vill du göra?

Datum