Presentkort på The Nest

Välkommen till en underbar, avkoppland och lyxig wellnessupplevelse på The Nest! 

Mitt i Stockholms pulserande hjärta hittas en helt unik wellnessavdelning. På Downtown Camper by Scandics översta våning hittas The Nest, en urban retreat där skön avkoppling och egentid kan kombineras med hälsa och träning.

The Nest

Du får:

– Entré till The Nest inkl.handduk, badrock och tofflor

– DIY-behandling

– Magisk utsikt över Stockholm

– Pool och relaxområde

Pris: 995 kr

Åldersgräns 16 år

Upplevelsen gäller 1 person

Händer under upplevelsen

På Downtown Camper by Scandic möts natur och storstad, inresande och stockholmare. Så fort du kommer in här möts du av känslor som gemenskap, nyfikenhet, kreativitet och upptäckarglädje – allt under samma tak.

På hotellets nionde våning hittas The Nest, Downtown Campers innovativa wellnessavdelning, ett riktigt retreat för den som behöver ladda batterierna. Här ges möjlighet till återhämtning i en avslappnande miljö.

Vid ankomst tilldelas man badrock, handduk och tofflor, ett glas uppfriskande juice samt ett kit med produkter och instruktioner för att genomföra en härlig DIY-behandling.

Här behöver man inte tänka på årstider, den uppvärmda utomhuspoolen håller ca 38 grader varje dag, året runt.
Ta ett dopp i poolen och njut av den magiska utsikten över Gamla Stan och Riddarfjärden.
Inomhus hittas en helt unik bastu formad som ett fågelbo som står redo för den som vill luta sig tillbaka, mjuka upp stela muskler och rensa tankarna.
Utöver det ges tillfälle att upptäcka härliga upplevelseduschar och ställen att dra sig tillbaka för en stunds avkoppling och vila.

Boka här

Information

Adress: Scandic Downtown Camper

Boka: Boka nu

Pris: 995 kr

Vad vill du göra?

Datum