Teprovning i Stockholm

Vad vill du göra?

Datum

Mer om teprovning i Stockholm

När du går på teprovning får du tips på hur du skapar ett riktigt gott te i hemmet och givetvis får du även provsmaka flera spännande smakkombinationer. Kunskapen du får med dig kan du naturligtvis njuta av själv men även imponera på dina vänner nästa gång ni träffas. Teprovningen passar dig som uppskattar te och vill lära dig mer om drycken, dess historia och hitta nya smakkombinationer.

Mer information om te

Tillhör du dem som tycker om att ta en kopp te till frukost, mötet eller bara för att det är trevligt? Te är en av de populäraste dryckerna och varje dag dricks miljontals koppar te världen över. Om du är en av dem som uppskattar och kanske vill lära dig mer om drycken så kan en teprovning vara perfekt för dig.

Te är av världens äldsta drycker med anor redan från 300-talet och idag är te även en världens mest populära drycker, framförallt i länder som tillhörde det gamla brittiska imperiet. Te kan upplevas i många smakkombinationer så om de är en sann teälskare eller bara vill lära dig mer om te så är en teprovning i Stockholm något vi kan rekommendera. På teprovningen får du testa så mycket te du vill och du får även en intressant historia om hur te används runt världen och hur det har utvecklats sen 300-talet i Kina.

Arrangerar du teprovningar?

Då kan du skapa ett företagskonto hos oss och publicera allt trevligt du anordnar så fler kan hitta till dig. Här skapar du företagskonto