Camping & kajak i Stockholms skärgård

Det finns inget bättre sätt att upptäcka den fantastiska Stockholms skärgård än med kajak. Det är en av de bästa havskajakmålen i Europa och ett bra ställe att tillbringa din semester och åka på. Låt skärgården glädja dig med utsikt över öarna, det vackra havet och underbara människor. Med friheten att paddla och campa vart du vill, förutsatt att du respekterar och skyddar vildmarken, är du säker på att få en fantastisk känsla av frihet. Du får information om regler och praxis när det gäller att sätta upp läger, skräpavfall, fågelreserver, öppen eld etc.

Detta kajakpaket innehåller allt du behöver för din kajakresa inklusive fullt utrustade kajaker och campingutrustning av hög kvalitet. Du väljer datum för resan och den lokala partneren kommer att ge allt du behöver för att njuta av ett oförglömligt äventyr. Diskutera tillsammans och planera den bästa vägen för din resa. Därifrån är äventyret allt ditt.

Kajakäventyr från Vaxholm

Du kommer att starta ditt kajakäventyr från Vaxholm, som är en av de mest populära öarna i Sverige, och ofta kallas ”skärgårdens huvudstad.” Det finns mer än 30 000 öar, holmar och skär, och de flesta av dem är helt avlägsna. Utnyttja möjligheten att se en av höjdpunkterna i området från havet, den gamla men välbevarade Vaxholms fästningen. Området erbjuder ett rikt utbud av vilda djur, inklusive bäver, grävlingar, sälar och ett stort antal fåglar. Bland andra många olika typer av ankor, gäss, måsar och fiskgjordar, havsörn och ostron.

Så använd denna möjlighet att utforska detta fascinerande område, prova vildmarkens matlagning, fiska, bada och sola. I slutet av varje dag ska du hitta din egen ö för att göra ditt hem för natten på denna spännande och unika turné.

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Skärgårdens Kanotcenter

Pris: 4400 kr

Vad vill du göra?

Datum