Chokladprovning i Stockholm

Ta med en god vän eller din käresta på en spännande resa bland afrodisiakum och lyckorus! Under chokladprovningen med Taysta blir du guidad av vår chokladmästare i en ljuvlig chokladbutik på Södermalm i Stockholm.

När vi tänker på choklad föreställer vi oss kanske en liten pralin som en del i godispåsen. Eller kanske som en ingrediens i någon dekadent dessert. Dock är choklad mycket mer än så! Dessutom har choklad en spännande historia som sträcker sig tusentals år tillbaka i tiden.

Chokladkakan som du köper i affären härstammar från kakaobönan som har genomgått en rigorös process innan den hamnade på godishyllan i affären. Kakaobönan själv är faktiskt så värdefull att den en gång i tiden. Bönan användes som valuta av bland annat aztekerna och mayaindianerna.

Även om de flesta idag har råd att unna sig en bit choklad när de känner sig sugna, så var det en gång i tiden en lyxprodukt som bara fanns tillgänglig för de allra rikaste.

Följ med oss på en spännande och smakrik resa i chokladens värld där du får lära dig mer om hur det fungerar som ett afrodisiakum. Du får självklart också smaka på några lyxiga och smakrika choklader som valts ut specifikt för kvällen. Välkommen på chokladprovning i Stockholm!

Pris: 379 kr / person

Hitta datum

Chokladprovning (1)

Kombinera eventet med en magisk övernattning

Grand Hotel Saltsjöbaden boende

Njut av ett trevligt event men sätt pricken över i:et med en minnesvärd övernattning hos ett av Stockholm mest klassiska hotell.

Sök hotellrum, hitta aktuella kampanjer och upptäck weekendpaket för alla tillfällen

Boka här

Information

Adress: Södermalm

Pris: 379 kr

Vad vill du göra?

Datum