Måla och Skåla – en minnesvärd konstupplevelse

Måla och Skåla är en störtskön upplevelse för alla då ingen erfarenhet behövs! Perfekt upplevelse att göra med kollegorna på företaget. Kreativt, kul och avslappnat. Det här är  ”Fun Art – Not Fine Art!” and it´s time to join in on the fun, people!

Måla och Skåla ligger centralt nära Odenplan på Frejgatan 21 i Vasastan. Ta med din favoritdryck (BYOB – Bring Your Own Beverage) och vi står för enkelt snack.

måla-och-skåla

It’s a family affair

Tack vare familj i USA upptäckte vi konceptet där och tog det till Sverige. Vi hade tur att träffa Marie och Charlotte på Kulturfyren som guidade och stöttade oss i den nya världen. Med pepp från ett bra team av kollegor, familj och vänner sjösattes Måla och Skåla hösten 2017. Först i Sverige och the rest is history.

Måla och Skåla vill ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Något som du bokstavligen bär med dig hem och är glad över att du fick. Vi hoppas att du kommer känna dig en smula berikad efter att ha målat hos oss. Berikad på en ny erfarenhet, du kanske har fått nya vänner eller ett nytt intresse! Varmt välkommen, hoppas vi ses!

Så här fungerar Måla och Skåla

Måla och Skåla har konstnär på plats som guidar steg för steg genom måleriet och ger dig möjlighet att skapa ditt eget mästerverk! Ingen erfarenhet behövs. Vill du hellre måla fritt så är det självklart ok.
Allt material ingår och du tar med din favoritdryck! Mottot är ”Fun Art – Not Fine Art!” så ta med dig din kompis och rocka loss med penslarna hos Måla och Skåla!

Privat upplevelse för företag

Måla och Skåla är perfekt för företag! Vi skräddarsyr ert event och levererar en störtskön upplevelse, inklusive garanterad snackis på jobbet dagen efter! Vill du och dina medarbetare ha en annorlunda kick-off, teambuilding eller bara uppleva en cool AW – då är Måla och Skåla en hit!

Vi kan även komma till er där ni jobbar, eller så kommer ni till oss. Sällskap (1-16) tas emot på Frejgatan 21 i Vasastan och större sällskap (17-50) på Skeppsholmen. Till måleriet kan ni välja BYOB – Bring Your Own Beverage eller bli serverade. Mumsa på lite gott, skåla och skapa ett minne för livet plus tavlor att hänga på kontoret!

Vi ordnar även privata Måla och Skåla-upplevelser som du kan dela med vänner och familj! När ni bokar privat skräddarsyr vi eventet åt er och ni får hela lokalen för er själva!

Pris & tidsåtgång

Från 740 kr / person
Upplevelsen tar 2 timmar

Skicka in en bokningsförfrågan

Berätta vilket datum ni vill komma och hur många ni är så återkommer vi med bekräftelse.


Vad tidigare kunder säger

”Bland det roligaste jag gjort. Rekommendera varmt för alla som inte provat”
”Jättetrevligt och en härlig upplevelse som jag tror passar alla! Tusen tack för en underbar kväll!”
”Genomgående trevligt lättsamt o bra tips på vägen till en helt oerfaren. Jättekul”
”Så roligt att under ledning av en konstnär få måla en tavla!”
”Det är kravlöst, kreativt och känslofyllt!!!”

Måla och Skåla – ONLINE

Misströsta inte! Du och kollegorna kan fortfarande ha kul och måla mästerverk tillsammans – online! Onlinetjänsten är även öppen för allmänheten!

Via länken du får i samband med bokningen kan du nu rocka loss med penslarna från soffan, köket eller balkongen – du väljer platsen. Ingen tidigare erfarenhet behövs då vi guidar dig steg för steg genom måleriet. Målerikit finns att hämta centralt i city på Frejgatan 21, få hemskickat eller så fixar du själv allt material.

Hitta hit

Ta buss 50 mot Stora Lappkärrsberget från Odenplan och kliv av vid hållplatsen Frejgatan.
Adress: Frejgatan 21, 113 49 Stockholm
Kontakt: info@malaochskala.se, 072 920 33 46

Angående COVID-19

Måla och Skåla följer riktlinjer från myndigheterna och fortsätter bevaka utvecklingen. Vi håller f.n. öppet för allmänheten i små grupper samt för privatbokningar med familjer/vänner i samma bubbla.

För att du ska få en så trygg upplevelse som möjligt använder vi bl.a. munskydd och sedan 2021-02-22 gäller skärpta restriktioner för allmänheten där munskydd rekommenderas i inomhusmiljöer. Vi hoppas att du som gästar oss vill hjälpa oss att skapa en trygg miljö för alla deltagare och därmed följer restriktionen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar gällande eventen p.g.a. händelser utom vår kontroll och tackar för er förståelse!

Om du har symtom eller har vistats i riskområden ber vi dig stanna hemma och välkomnar dig åter när du är frisk. Avbokning är möjlig utan extra kostnad fram till samma dag som eventet, för mer info se covid-19 under Frågor. Tvätta händerna, håll avstånd och ta hand om dig!

Varmt välkomna till oss! 

Information

Adress: Frejgatan 21, Vasastan

Pris: Fr 695 kr

Vad vill du göra?

Datum