Vad händer i Stockholm

Vinterkryssning

Vintertur med båt

Följ med på denna sightseeingbåttur i Stockholm under vintern för helt magnifik utsikt över staden. Du kommer att kryssa längs stadens kajer och runt Fjäderholmarna. Njut av resan medan din guide berättar intressanta fakta om staden.

Om du känner dig lite kylig kan du njuta av läcker svensk glögg i kafeterian. Här hittar du också andra varma och kalla drycker. Lägg till lite svensk tradition och njut av en skål med svensk ärtsoppa och kanske ett glas punsch medan Stockholm passerar utanför.

Ärter har odlats i Sverige sedan stenåldern och soppan var en viktig maträtt i flottan och på handelsfartyg. Denna traditionella soppa serveras ombord på båten för att du ska få prova lite ångande het svensk tradition.

Pris: 290 kr

Cary

Boka i februari för bara 150 kr – sen 295 kr

Använd kod: Fin

I Cary me home är det framförallt sången, musiken och glädjen som står i fokus. Frågor om utanförskap och hemlängtan bemöts med sårbart allvar, varm humor och glädjen till ett musikarv. Musiken i föreställningen är en del av den finska låtskatten som för första gången översatts och nu framförs på svensk scen.