Lunch i Stockholm

Vad vill du göra?

Datum

Mer om lunch i Stockholm

Stockholm har ett enormt stort utbud av matställen med smaker från hela världen. I Stockholm hittar du allt från det storslagna och lyxiga till det mindre intima. De flesta av restaurangerna har “Dagens lunch” på menyn på vardagar och det brukar oftast inkludera tre rätter (eller fler) & dryck till specialpris.

Observera att på helgdagar så kan det vara väldigt välbesökt på populära ställen så se till att boka bord innan för att vara säker på din plats till lunchen.

Lunch runtom i Stockholm

Samtliga stadsdelar har ett gediget utbud av lunchställen men om du vill hålla dig till områden med mycket liv så är Östermalm, Stockholm City, Gamla Stan och Södermalm att föredra. Men i regel hittar du lätt till olika lunchrestauranger med olika inriktningar oavsett vart i Stockholm du än befinner dig.

Brunch istället för lunch?

Konceptet brunch har också utvecklats stark i Stockholm och idag är det relativt många matställen som håller öppet på lördagar och söndagar för brunchgäster.

Serverar du lunch?

Då ska du skapa ett företagskonto och börja publicera allt spännande ditt företag arrangerar. Du skapar enkelt och gratis ett konto HÄR